Onze diensten

Buitenlandsestage.nl biedt diverse diensten voor iedereen die stage wil lopen in Italie. Het aanbod is gevarieerd en kan in overleg worden overeengekomen. Zie onder voor een overzicht.Taalcursus Italiaans in Italie - Rome


Stage taalcursus in ItalieWil je graag je Italiaanse taalvaardigheid verbeteren? Wil je leren om in zakelijke situaties of op schrift je professioneler uit te drukken? We organiseren dan graag een taalcursus Italiaans voor je in Italie.

Ons ruime aanbod taalcursussen in Italie - Rome staat open voor zowel beginners als ook voor gevorderden. Dankzij onze samenwerking met lokale partners en docenten kun je deelnemen aan een Italiaanse taalcursus, afgestemd op je niveau en leerdoelen.


Cursus informatie taaltraining Italiaans in Italie - Rome

De taalcursus Italiaans in Italie - Rome is beschikbaar in diverse varianten. Hieronder tref je informatie over het standaardpakket:

  • De taalcursus is beschikbaar voor alle niveau's van beginners tot gevorden, incl. taal opfris cursussen en business Italiaans.
  • Kleine groepen. De lessen vinden plaats in kleine groepen, zodat de leraar voldoende individuele aandacht kan geven aan deelnemers.
  • Meer info. Meer info over de cursus en de tarieven vind je hier.Zoek resultatenItalie taalcursus service

Verbeter je Italiaanse taalvaardigheid in een autentieke omgeving. Zie onder voor meer info.


Italie - >> Diensten >> Taalcursus