Onze diensten

Buitenlandsestage.nl biedt diverse diensten voor iedereen die stage wil lopen in Japan. Het aanbod is gevarieerd en kan in overleg worden overeengekomen. Zie onder voor een overzicht.Taalcursus Japans in Japan - Fukuoka


Stage taalcursus in JapanWil je graag je Japanse taalvaardigheid verbeteren? Wil je leren om in zakelijke situaties of op schrift je professioneler uit te drukken? We organiseren dan graag een taalcursus Japans voor je in Japan.

Ons ruime aanbod taalcursussen in Japan - Fukuoka staat open voor zowel beginners als ook voor gevorderden. Dankzij onze samenwerking met lokale partners en docenten kun je deelnemen aan een Japanse taalcursus, afgestemd op je niveau en leerdoelen.


Cursus informatie taaltraining Japans in Japan - Fukuoka

De taalcursus Japans in Japan - Fukuoka is beschikbaar in diverse varianten. Hieronder tref je informatie over het standaardpakket:

  • De taalcursus is beschikbaar voor alle niveau's van beginners tot gevorden, incl. taal opfris cursussen en business Japans.
  • Kleine groepen. De lessen vinden plaats in kleine groepen, zodat de leraar voldoende individuele aandacht kan geven aan deelnemers.
  • Meer info. Meer info over de cursus en de tarieven vind je hier.Zoek resultatenJapan taalcursus service

Verbeter je Japanse taalvaardigheid in een autentieke omgeving. Zie onder voor meer info.


Japan - >> Diensten >> Taalcursus