Stage lopen in Tokio!

Stage lopen in Japan kan in o.a. Tokio en Fukuoka. Algemene informatie, het leven in Japan en de leukste bezienswaardigheden in de steden vind je hier.Stage lopen in Tokio


 • Tokio is een metropool en de hoofdstad van Japan. Alle geruchten over hoe overweldigend deze stad zijn waarschijnlijk waar. Voor een westerling is de stad vreemd en fascinerend tegelijk. Het leuke is dat zo curieus als wij Japan vinden, dat ook andersom geldt. Japanners hebben de naam extreme werk-alcholics te zijn, geobsedeerd zijn door perfectionisme en kwaliteit, maar tegelijkertijd zal je gauw merken dat men nieuwsgierig en onderzoekend is. Hard zijn best doet om je te begrijpen en je thuis te laten voelen. Vooral in de jeudscene die gek is op "feest en een eigen stijl hebben".

  Als het gaat om feest zijn keihard drinken en roken belangrijke ingredienten. Brengt ons meteen op mode en shoppen. Is dat je ding, dan is Japan de plek voor jou! De mode is wild en extreem. Een terrasje pakken en naar de mensen kijken is een boeiende ervaring op zich zelf. Van manga, anime, engels kost school meisje tot Gothic .. de mode komt in Tokio met vele gezichten.

  Tokio slaapt nooit. Veel steden roepen het, maar Tokio meent het! Jij bent "the customer" en maakt niet uit hoe laat het is, je moet altijd de stad in kunnen en wat kunnen beleven en bestellen. Als het gaat om eten is het altijd een leuke puzzel om te beslissen welk vreemd gerecht je deze keer uit zal proberen.

  Ja, er valt veel te ontdekkein in Tokio. Hoewel het een stad is vol eeuwenoude traditie, historische tempels en cultuur, is het verpakt in een ultra modern jasje. Het lijkt soms net science fiction. In de winkels, op straat, zelfs in de metro. Overal om je heen computers, TV, reclame, etc. Van de vele innovatieve en futuristische gadgets, zal een groot deel floppen en het westen niet halen. Dit mag echter de pret niet drukken. Nee je hoeft je in Tokio geen "geek" te voelen als je houdt van de aller en aller laatste gadgets.

  Stage lopen in Tokio is een uitstekende manier om Japan van binnen uit te leren kennen en een extra dimensie toe te voegen aan je stage of je afstuderen.


 • Korte feitjes over Tokio
  • Tokio is de hoofdsta en grootste stad van Japan
  • Het kent een sub-torpisch klimaat. Tussen 16 oC en 30 oCt
  • Inwoners: 13.2 miljoen
  • Tokio is een van de drie grote financiële centra in de wereld samen met New York en Londen
  • Als gevolg van o.a. de Tweede W.O. is Tokio grotendeels opnieuw opgebouwd, waardoor de oude stad een ultra modern stadsgezicht heeft
  • Tokio heeft het uitgebreidste trein- en metronetwerk van de wereld.
  • Reistijd met vliegtuig: ca. 11,5 uur
  • Munteenheid: Yen. Je kunt gewoon pinnen
  • Taal: Japans

Stage in lopen in een andere stad


Staat de stad van jouw voorkeur niet op de lijst? Geen probleem. Neem contact met ons op en geef je wensen door. Wij houden dan even ruggespraak met onze recruiters voor het Japan programma om te checken of je wens haalbaar is en komen er op terug.


Zoek resultaten
Stages op maat voor iedereen!

Wil je meer weten
over hoe we je stage in Tokio rondmaken. Klik dan hieronder!

Japan - Home >> Steden