Stage lopen in Philipsburg!

Stage lopen in Sint-Maarten kan in o.a. Philipsburg. Algemene informatie, het leven in Sint-Maarten en de leukste bezienswaardigheden in de steden vind je hier.Stage lopen in Philipsburg


 • Wil je het gevoel hebben dat je continu op vakantie bent? Ben je gek op het Caribische gevoel en alles wat daarbij hoort? Dan is Philipsburg een plek die hoog op de lijst moet. Gevestigd tussen Great Salt Pond en Great Bay, biedt Philipsburg prachtige stranden, excellente winkelmogelijkheden, geweldige eetgelegenheden, vaar- en duik mogelijkheden en dat allemaal met een heerlijk schijnende zon als toetje. Philipsburg heeft een ‘feelgood’ sfeer over zich heen en de lokale bevolking is vriendelijk en warm. De oude en kolossale gebouwen zijn authentiek, ademen historie en wachten geduldig op jouw fotografisch talent.

  Wil je anoniem bewegen in de menigte, dan is s'avonds het moment om los te gaan en je stoute schoenen aan te doen. Philipsburg is namelijk druk overdag, maar het echte werk begint pas ‘s avonds. Barretjes en clubs met een Caribisch thema zijn er te over. Voor de nachtuilen is ‘Carousel Gelateria & Bar’ in Simpson Bay dé nummer één plek om te zijn. En als je dan toch bezig bent, ga dan ook naar de ‘Sunset Bar & Grill’, het ‘Cheri Café’ en de ‘Red Piano Bar’, die daar niet ver achter liggen.

  Vooral de toerisme & horeca sector is gortig als het gaat om het aantal beschikbare vacatures. De luxe cruise schepen zijn van zoveel gemakken voorzien, dat misschien dat al reden genoeg is om er stage te willen lopen. Lekker uitvaren naar Amerika of Brazilie, terwijl je "werkt" is een fijn vooruitzicht.

  Stage lopen in Phillipsburg opent een heleboel deuren voor je en is een uitstekende manier om verschillende talen te leren spreken (Nederlands, Engels, Frans) en te integreren.


 • Korte feitjes over Philipsburg
  • Philipsburg is de hoofdstad en grootste stad van Sint Maarten
  • Ligging: Strategisch tussen Noord-Amerika en Zuid-Amerika, aan de strand van het Caribische zee.
  • Leuke uitstapjes kun je maken naar buurlanden Aruba, Bonaire
  • Of iets verder naar New York of Rio de Janeiro
  • Reistijd met vliegtuig: 9 uur
  • Munteenheid: Nafl. Nederlands Antiliaanse gulden
  • Je kunt overal gewoon pinnen
  • Taal: Nederlands, Engels, Frans

Stage in lopen in een andere stad


Staat de stad van jouw voorkeur niet op de lijst? Geen probleem. Neem contact met ons op en geef je wensen door. Wij houden dan even ruggespraak met onze recruiters voor het Sint-Maarten programma om te checken of je wens haalbaar is en komen er op terug.


Zoek resultaten
Stages op maat voor iedereen!

Wil je meer weten
over hoe we je stage in Philipsburg rondmaken. Klik dan hieronder!

Sint-Maarten - Home >> Steden