Stage lopen in Argentinie!

Ontdek Argentinie!

Of het nou gaat om de tango dansen, een simpel glaasje wijn drinken of een voetbal wedstrijd bekijken ... het gebeurt in Argentinie allemaal vol passie en overgave. In Argentinie raak je niet uitgekeken. Het is het op één na grootste land van Zuid-Amerika. Het herbergt grazige uitgestrekte pampa's, het Andes hooggebergte, maar ook moderne bruisende steden met talloze bars, discotheken, restaurants en winkels. Het weer kan bovendien ook in je voordeel werken. De lente begint namelijk in September en van December tot Maart is het hartje zomer!


Stage lopen in Argentinie betaalt zich uit!

In Argentinie zijn er volop kansen voor stagiaires en je vindt er relatief snel je plek. Argentinine is namelijk één van de meest welvarende landen van Zuid-Amerika en heeft een open karakter (85% van de bevolking heeft Europese origines). Door de bloeiende financiële-, industriële-, toeristische- en diensten economie is er bovendien veel vraag naar stagiaires. Je leert Spaans en bent na je stage een fantastische ervaring rijker, dus een stage in Argentinie betaalt zich in alle opzichten uit.


Je stage in Argentinie zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Argentinie en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Argentinie!

Stage lopen in Argentinie

Altijd al gedroomd van een stage in Argentinie? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Argentinie - Home