Onze diensten

Buitenlandsestage.nl biedt diverse diensten voor iedereen die stage wil lopen in Brazilie. Het aanbod is gevarieerd en kan in overleg worden overeengekomen. Zie onder voor een overzicht.Taalcursus Portugees in Brazilie - Rio de Janeiro


Stage taalcursus in BrazilieWil je graag je Portugese taalvaardigheid verbeteren? Wil je leren om in zakelijke situaties of op schrift je professioneler uit te drukken? We organiseren dan graag een taalcursus Portugees voor je in Brazilie.

Ons ruime aanbod taalcursussen in Brazilie - Rio de Janeiro staat open voor zowel beginners als ook voor gevorderden. Dankzij onze samenwerking met lokale partners en docenten kun je deelnemen aan een Portugese taalcursus, afgestemd op je niveau en leerdoelen.


Cursus informatie taaltraining Portugees in Brazilie - Rio de Janeiro

De taalcursus Portugees in Brazilie - Rio de Janeiro is beschikbaar in diverse varianten. Hieronder tref je informatie over het standaardpakket:

  • De taalcursus is beschikbaar voor alle niveau's van beginners tot gevorden, incl. taal opfris cursussen en business Portugees.
  • Kleine groepen. De lessen vinden plaats in kleine groepen, zodat de leraar voldoende individuele aandacht kan geven aan deelnemers.
  • Meer info. Meer info over de cursus en de tarieven vind je hier.Zoek resultatenBrazilie taalcursus service

Verbeter je Portugese taalvaardigheid in een autentieke omgeving. Zie onder voor meer info.


Brazilie - >> Diensten >> Taalcursus