Stage lopen in Chili!

Ontdek Chili!

Chili is vooral interessant voor avonturiers die diep in Latijns Amerika Spaans willen leren, maar wel willen vertoeven in een omgeving die modern en stabiel is. Verwacht in Chili vooral niet het cliché beeld van indianen in hutjes. De aanhoudende economische groei heeft Chili getransformeerd tot een zeer modern land, waarin het historische behouden is en de toekomst is omarmd.


Stage lopen in Chili betaalt zich uit!

Chili is een van de meest welvarende landen van Zuid-Amerika. De bevolking is goed opgeleid en er is erg veel werkgelegenheid. In tegenstelling tot veel omliggende landen is er een grote middenklasse die kapitaal heeft kunnen opbouwen. De economie is open en opkomend. Veel multinationals houden er kantoor, want iedereen die wil investeren of een bedrijf wil beginnen is welkom. Dit geldt ook voor buitenlandse stagiaires! Kies voor een stage in Chili en je leert Spaans, plus bent na je stage een unieke ervaring rijker.


Je stage in Chili zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Chili en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Chili!

Stage lopen in Chili

Altijd al gedroomd van een stage in Chili? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Chili - Home