Onze diensten

Buitenlandsestage.nl biedt diverse diensten voor iedereen die stage wil lopen in China. Het aanbod is gevarieerd en kan in overleg worden overeengekomen. Zie onder voor een overzicht.Taalcursus Chinees in China - Shanghai


Stage taalcursus in ChinaWil je graag je Chinese taalvaardigheid verbeteren? Wil je leren om in zakelijke situaties of op schrift je professioneler uit te drukken? We organiseren dan graag een taalcursus Chinees voor je in China.

Ons ruime aanbod taalcursussen in China - Shanghai staat open voor zowel beginners als ook voor gevorderden. Dankzij onze samenwerking met lokale partners en docenten kun je deelnemen aan een Chinese taalcursus, afgestemd op je niveau en leerdoelen.


Cursus informatie taaltraining Chinees in China - Shanghai

De taalcursus Chinees in China - Shanghai is beschikbaar in diverse varianten. Hieronder tref je informatie over het standaardpakket:

  • De taalcursus is beschikbaar voor alle niveau's van beginners tot gevorden, incl. taal opfris cursussen en business Chinees.
  • Kleine groepen. De lessen vinden plaats in kleine groepen, zodat de leraar voldoende individuele aandacht kan geven aan deelnemers.
  • Meer info. Meer info over de cursus en de tarieven vind je hier.Zoek resultatenChina taalcursus service

Verbeter je Chinese taalvaardigheid in een autentieke omgeving. Zie onder voor meer info.


China - >> Diensten >> Taalcursus