Onze diensten

Buitenlandsestage.nl biedt diverse diensten voor iedereen die stage wil lopen in Curacao. Het aanbod is gevarieerd en kan in overleg worden overeengekomen. Zie onder voor een overzicht.Taalcursus Nederlands in Curacao - Willemstad


Stage taalcursus in CuracaoWil je graag je Nederlandse taalvaardigheid verbeteren? Wil je leren om in zakelijke situaties of op schrift je professioneler uit te drukken? We organiseren dan graag een taalcursus Nederlands voor je in Curacao.

Ons ruime aanbod taalcursussen in Curacao - Willemstad staat open voor zowel beginners als ook voor gevorderden. Dankzij onze samenwerking met lokale partners en docenten kun je deelnemen aan een Nederlandse taalcursus, afgestemd op je niveau en leerdoelen.


Cursus informatie taaltraining Nederlands in Curacao - Willemstad

De taalcursus Nederlands in Curacao - Willemstad is beschikbaar in diverse varianten. Hieronder tref je informatie over het standaardpakket:

  • De taalcursus is beschikbaar voor alle niveau's van beginners tot gevorden, incl. taal opfris cursussen en business Nederlands.
  • Kleine groepen. De lessen vinden plaats in kleine groepen, zodat de leraar voldoende individuele aandacht kan geven aan deelnemers.
  • Meer info. Meer info over de cursus en de tarieven vind je hier.Zoek resultatenCuracao taalcursus service

Verbeter je Nederlandse taalvaardigheid in een autentieke omgeving. Zie onder voor meer info.


Curacao - >> Diensten >> Taalcursus