Stage lopen in Dubai!

Stage lopen in de Verenigde Arabische Emiraten' (UAE) kan in de stad Dubai. Algemene informatie, het leven in Dubai en de leukste bezienswaardigheden vind je hier.Stage lopen in Dubai


 • Dubai! Je houdt ervan of je vindt het niks, maar de stad Dubai is een toonbeeld, van wat de mens uit de grond kan stappen als er maar genoeg durf, ambitie en fantasie is. Was het voorheen een dorre woestijn, vandaag de dag is Dubai een bruisende, als een metropool aandoende stad. Dubai is gebouwd om de wensen van de moderne toerist heen, dus je kunt er echt alles vinden. Van mega winkelcentra, indoor sky banen, discotheken, Venetiaanse grachten, ga zo maar door. Kijk je een beetje nauwkeuriger, dan zie je al gauw dat veel kunstmatig oogt en na gebouwd is. Maar goed, getuige de vele expats uit alle uithoeken van de wereld die het land bevolken mag dat de pret niet drukken.

  Dubai wordt bewoond door mensen uit alle windstreken. 80% heeft haar wortels buiten Dubai, dus je voelt je snel thuis tussen de vele Europeanen, Amerikanen, etc. De oorspronkelijke bevolking herken je aan witte gewaden rond rijdend in grote witte SUV's. Dit overigens pas in de na middag als ze uitgeslapen zijn. Werken hoeven ze niet en velen proberen bij ze in de gunst te komen, want ze bezitten de geld en de macht om je in één klap rijk te maken. Let wel, dit is niet gratis. Het systeem in Dubai is zodanig ingericht dat iedereen er welkom is, maar dat om in business te gaan je sponsorship nodig hebt van een local. Lees, je moet hem betalen, waarna hij deuren voor je opent, die voor jou als buitenlander gesloten blijven.

  Ook hebben veel buitenlandse mega rijken en beroemdheden er een woning (waar ze overigens zelden zijn), gelokt door het aantrekkelijke fiscale klimaat. Het werk wordt gedaan door "buitenlanders". Daarin heb je een aantal lagen, de laag van de dik betaalde expats/professionals en daarnaast heb je mensen uit India, Filipijnen, etc, die voor een grijp stuiver vuil werk doen.

  Stage lopen in Dubai is een bijzondere ervaring en een uitstekende kans om je grensen te verleggen en een extra dimensie toe te voegen aan je studie of je afstuderen.


 • Korte feitjes over Dubai
  • Dubai is één van de belangrijktste steden in het Emiraat Dubai 
  • Ligging: noord oosten van de Verenigde Arabische Emiraten
  • Dubai is heet. Overdag is de air-co je beste vriend
  • Inwoners: 2.2 miljoen
  • 79% van de bevolking komt uit het buitenland
  • Het inwonersaantal is verdrievoudigd sinds 1995 (700.000 inwoners)
  • Dubai is vol winkelcentra. Dwangmatige shoppers voelen zich snel thuis
  • Reistijd met vliegtuig: 8 uur
  • Munteenheid: Dirham
  • Taal: Arabisch / Engels

Stage in lopen in een andere stad


Staat de stad van jouw voorkeur niet op de lijst? Geen probleem. Neem contact met ons op en geef je wensen door. Wij houden dan even ruggespraak met onze recruiters voor het Dubai programma om te checken of je wens haalbaar is en komen er op terug.


Zoek resultaten
Stages op maat voor iedereen!

Wil je meer weten
over hoe we je stage in Dubai rondmaken. Klik dan hieronder!

Dubai - Home >> Steden