Onze diensten

Buitenlandsestage.nl biedt diverse diensten voor iedereen die stage wil lopen in Duitsland. Het aanbod is gevarieerd en kan in overleg worden overeengekomen. Zie onder voor een overzicht.Taalcursus Duits in Duitsland - Berlijn


Stage taalcursus in DuitslandWil je graag je Duitse taalvaardigheid verbeteren? Wil je leren om in zakelijke situaties of op schrift je professioneler uit te drukken? We organiseren dan graag een taalcursus Duits voor je in Duitsland.

Ons ruime aanbod taalcursussen in Duitsland - Berlijn staat open voor zowel beginners als ook voor gevorderden. Dankzij onze samenwerking met lokale partners en docenten kun je deelnemen aan een Duitse taalcursus, afgestemd op je niveau en leerdoelen.


Cursus informatie taaltraining Duits in Duitsland - Berlijn

De taalcursus Duits in Duitsland - Berlijn is beschikbaar in diverse varianten. Hieronder tref je informatie over het standaardpakket:

  • De taalcursus is beschikbaar voor alle niveau's van beginners tot gevorden, incl. taal opfris cursussen en business Duits.
  • Kleine groepen. De lessen vinden plaats in kleine groepen, zodat de leraar voldoende individuele aandacht kan geven aan deelnemers.
  • Meer info. Meer info over de cursus en de tarieven vind je hier.Zoek resultatenDuitsland taalcursus service

Verbeter je Duitse taalvaardigheid in een autentieke omgeving. Zie onder voor meer info.


Duitsland - >> Diensten >> Taalcursus