Betaalde stages in Duitsland!

Ontdek Duitsland!

Wel eens nagedacht over een stage in Duitsland? Duitsland beschikt over een groot en veelzijdig cultureel aanbod en door er stage te lopen krijg je de kans om het land echt te ontdekken. Wij hebben een groot aanbod in afstudeerstages en meeloopstages. Via Buitenlandsestage.nl kun je stage lopen in fantastische Duitse steden als Berlijn, Bremen, Frankfurt, Hamburg en Munchen.


Stage lopen in Duitsland betaalt zich uit!

Buitenlandsestage.nl biedt betaalde stages aan in Duitsland. Let wel, het kan voor komen dat een bedrijf geen stagevergoeding biedt, maar dat is eerder uitzondering dan regel. 9 van de 10 stages die we in Duitsland rondmaken zijn betaald. In het uitzonderlijke geval dat je kiest voor een stage waar geen financiele vergoeding tegenover staat, betaalt je tijd in Duitsland zich toch uit. Duitsland is namelijk een van de belangrijkste handelspartners van Nederland. Een stage in Duitsland betekent dus een verrijking voor je CV en een fantastische start van je carrière.


Je stage in Duitsland zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Duitsland en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Duitsland!

Stage lopen in Duitsland

Altijd al gedroomd van een stage in Duitsland? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Duitsland - Home