Onze diensten

Buitenlandsestage.nl biedt diverse diensten voor iedereen die stage wil lopen in Guatemala. Het aanbod is gevarieerd en kan in overleg worden overeengekomen. Zie onder voor een overzicht.Taalcursus Spaans in Guatemala - Antigua


Stage taalcursus in GuatemalaWil je graag je Spaanse taalvaardigheid verbeteren? Wil je leren om in zakelijke situaties of op schrift je professioneler uit te drukken? We organiseren dan graag een taalcursus Spaans voor je in Guatemala.

Ons ruime aanbod taalcursussen in Guatemala - Antigua staat open voor zowel beginners als ook voor gevorderden. Dankzij onze samenwerking met lokale partners en docenten kun je deelnemen aan een Spaanse taalcursus, afgestemd op je niveau en leerdoelen.


Cursus informatie taaltraining Spaans in Guatemala - Antigua

De taalcursus Spaans in Guatemala - Antigua is beschikbaar in diverse varianten. Hieronder tref je informatie over het standaardpakket:

  • De taalcursus is beschikbaar voor alle niveau's van beginners tot gevorden, incl. taal opfris cursussen en business Spaans.
  • Kleine groepen. De lessen vinden plaats in kleine groepen, zodat de leraar voldoende individuele aandacht kan geven aan deelnemers.
  • Meer info. Meer info over de cursus en de tarieven vind je hier.Zoek resultatenGuatemala taalcursus service

Verbeter je Spaanse taalvaardigheid in een autentieke omgeving. Zie onder voor meer info.


Guatemala - >> Diensten >> Taalcursus