Stage lopen in India!

Ontdek India!

India. Een geweldig land! Vergeet het cliché beeld dat het allemaal zweverig en armoedig is met goeroes en bedelaars op elke hoek. Net zoals je in Nederland ook niet alleen maar kaas, rozen en windmolens hebt en mensen ook weleens zonder klompen de stad in gaan, zo heeft India meerdere dimensies. Je houdt ervan of je vindt het niks, maar India is een land van extreme contrasten, met een prachtige historie en cultuur, vol prachtige paleizen, tempels en bezienswaardigheden. Er worden diverse talen gesproken, maar de verbindende taal is Engels, waardoor het relatief eenvoudig is om je weg te vinden.


Stage lopen in India betaalt zich uit!

Als economen het hebben over groeilanden komen landen als China, Brazilie en India steevast voor in het rijtje. Waar China min of meer productiewerk verricht voor het westen, heeft India gekozen voor kenniswerk als exportproduct. Grote banken en andere westerse bedrijven besteden ICT, finance en customer support gerelateerde werkzaamheden uit aan bedrijven in India. Er zijn mega conglomeraten actief die zo rijk en succesvol zijn, dat ze tegenwoordig westerse bedrijven op kopen. Al deze dynamiek creëert behoefte aan mensen die communicatie en coordinatie tussen deze twee werelden kunnen verzorgen. Een uitgelezen kans voor jou als stagiair!


Je stage in India zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in India en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in India!

Stage lopen in India

Altijd al gedroomd van een stage in India? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

India - Home