Stage lopen in Indonesie!

Ontdek Indonesie!

Heerlijk weer, regenwouden, rijstvelden, tempels, prachtige stranden, lekker eten. In Indonesië vind je het allemaal en het mooie is, je krijgt veel voor weinig! Indonesië is misschien wel één van de goedkoopste landen ter wereld en ieder geval van Azië. Of het nou gaat om reizen, winkelen of eten, het aanbod is veelzijdig en ontzettend goedkoop. Voor een complete maaltijd met meerdere gangen betaal je in Indonesië tussen de 2 en 5 euro.


Combineer je stage in Indonesie met een rondreis!

Natuurlijk ben je er in de eerste plaats om je stage en wees gerust ... we kunnen je plaatsen bij diverse bedrijven zoals advocatenkantoren, sportacademies, banken, overheidsinstellingen, multinationals, ziekenhuizen, hotels, etc, etc. Wat stage lopen in Indonesie echter zo bijzonder maakt, is wat je kan doen naast "het werk". Hou je van de natuur, mooie stranden en rondreizen? Dan is Indonesie de plek voor jou. Indonesie (195 miljoen inwoners) is namelijk een grote eilandengroep en het trekken tussen de vele eilanden als Bali, Sumatra, Java, etc is een onvergetelijk avontuur op zichzelf. En hadden we al gezegd dat het ontzettend goedkoop is?


Je stage in Indonesie zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Indonesie en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Indonesie!

Stage lopen in Indonesie

Altijd al gedroomd van een stage in Indonesie? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Indonesie - Home