Stage lopen in Marokko!

Ontdek Marokko!

Marokko is een van de meest interessante landen in Noord-Afrika, vol geschiedenis, cultuur en gastvrijheid. Met oude handelsroutes, intrigerende steden en uitgestrekte berglandschappen, is dit een fascinerend land om te leren kennen. Er zijn medina's vol getalenteerde kunstenaars en ambachtslieden, oosterse markten en een exotische keuken en nog veel meer. De kustlijn is vol prachtige stranden en je steekt zo over naar Europa, Spanje om precies te zijn. Kom en zie de ontwikkeling van kosmopolitische steden, vol moderniteiten, maar ook traditionele souks en kashba's, en de culturele eigenheid van de Berbers. Marokko heeft een gevarieerd landschap met woestijnen, zeeën en bergen, en is een belangrijke toeristische bestemming het hele jaar door. Een stage in Marokko is een uitgelezen kans om dit kleurrijke en gastvrije land van dichtbij te ervaren.


Stage mogelijkheden in Marokko

Marokko heeft diverse groei industrieën en mogelijkheden voor stagiaires. Met name de toerisme en horeca sector is een belangrijke banen motor. Marokko heeft zonnig weer, fraaie stranden en alle andere attracties en bezienswardigheden, waar reizigers graag op afkomen. Met een bevolking van 33 miljoen zijn er ontzettend veel zakelijke mogelijkheden voor business minded stagiaires. Vanwege de strategische ligging van Marokko is het ook een hub naar Afrika, hetgeen kansen biedt aan International Trade stagiaires. Andere veelbelovende bedrijfstakken zijn de fosfaat- , automobiel-, ICT-, landbouw sectoren. Als je van talen is Marokko ook ideaal. De officiële taal is Arabisch en Berbers, maar vanwege historische banden, het onderwijs en de media wordt er op straat zowel Engels, Frans als Spaans gesproken. In Marokko wordt echter vooral Frans gesproken in de meeste organisaties, bedrijven. Een stage in Marokko is dus een goede manier om je Frans op te vijzelen.


Je stage in Marokko zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Marokko en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Marokko!

Stage lopen in Marokko

Altijd al gedroomd van een stage in Marokko? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Marokko - Home