Onze diensten

Buitenlandsestage.nl biedt diverse diensten voor iedereen die stage wil lopen in Qatar. Het aanbod is gevarieerd en kan in overleg worden overeengekomen. Zie onder voor een overzicht.Taalcursus Engels in Qatar - Doha


Stage taalcursus in QatarWil je graag je Engelse taalvaardigheid verbeteren? Wil je leren om in zakelijke situaties of op schrift je professioneler uit te drukken? We organiseren dan graag een taalcursus Engels voor je in Qatar.

Ons ruime aanbod taalcursussen in Qatar - Doha staat open voor zowel beginners als ook voor gevorderden. Dankzij onze samenwerking met lokale partners en docenten kun je deelnemen aan een Engelse taalcursus, afgestemd op je niveau en leerdoelen.


Cursus informatie taaltraining Engels in Qatar - Doha

De taalcursus Engels in Qatar - Doha is beschikbaar in diverse varianten. Hieronder tref je informatie over het standaardpakket:

  • De taalcursus is beschikbaar voor alle niveau's van beginners tot gevorden, incl. taal opfris cursussen en business Engels.
  • Kleine groepen. De lessen vinden plaats in kleine groepen, zodat de leraar voldoende individuele aandacht kan geven aan deelnemers.
  • Meer info. Meer info over de cursus en de tarieven vind je hier.Zoek resultatenQatar taalcursus service

Verbeter je Engelse taalvaardigheid in een autentieke omgeving. Zie onder voor meer info.


Qatar - >> Diensten >> Taalcursus