Tarieven

Onderstaande tarieven zijn van toepassing op alle opdrachten in Qatar. Reis- en visumkosten, kosten voor eten en drinken, verzekeringen en eventuele borg voor de accommodatie zijn niet inbegrepen.Tarieven stagebemiddeling Qatar


Prijswijzigingen en fouten voorbehouden
Omschrijving dienst Tarief
Stagebemiddeling EUR 795,-

Kenmerken

 • Groot aanbod maatwerk stages wereldwijd
 • Vinden en rond maken van je stage
 • Elke week ergens beginnen met je stage
 • Recht toe recht aan No cure No pay werkwijze
 • Duo-opdrachten en groepsprojecten
 • 24H emergency bereikbaarheid
 • Een vast contactpersoon op locatie
 • Social Events, Tours & active Community waar je aan kunt deelnemen en via welke je in contact kunt komen met andere internationale jongeren in Qatar
 • Stages in Qatar zijn in de regel onbetaalde posities, bedoeld om te leren en om binnen te komen. Als er al een stagevergoeding wordt gegeven is dit vaak een bescheiden onkosten sfeer van 1,000 QAR - 3,000 QAR per maand.
 • Vaak bieden Qatarese bedrijven stagiaires die zich waar hebben gemaakt een arbeidscontract, omdat er veel werk te doen is en het een effectieve manier van personeelswerving is
 • Maatwerk van begin tot het eind
 • Geef je wensen door en we regelen de rest!

Tarieven huisvesting in Qatar - Doha


Prijswijzigingen en fouten voorbehouden
Omschrijving dienst Tarief
Gedeeld appartement (2A.) EUR 400,- per maand (2A.)

Ad 2A. Dit betreft eenvoudige huisvesting in Qatar (2 personen per kamer). Let op dit is een richtprijs. Afhankelijk van je voorkeuren en beschikbaarheid betaal je meer of minder. Er zijn al kamers beschikbaar vanaf 330 eur per maand (1300 QAR p.m.), maar als je een luxebeestje bent, kun je ook terecht voor 1000 EUR p.m. (4000 QAR p.m.). Afhankelijk van je voorkeur gaat het om een gedeeld apartement, met een eigen kamer of zelfstandige woonruimte.

Sommige Qatarese bedrijven bieden GRATIS "individual bedspaces" aan stagiaires. Dit betekent dat je een eigen kamer hebt, met daarin een eenspersoons bed. In geval het storm loopt, komt er een bed bij en deel je een kamer met een ander.

Tarieven taalcursus Engels in Qatar - Doha


Prijswijzigingen en fouten voorbehouden
Omschrijving dienst Tarief

De prijzen kunnen op aanvraag opgegeven worden.

Heb je een andere vraag?

Wil je meer weten over een stageprogramma, stage lopen in Qatar - Doha, onze werkwijze, tarieven of iets anders?


Klik hier voor de tarieven van huisvesting en een taalcursus. Voor andere vragen kun je kijken op de lijst veel gestelde vragen, vraag een brochure aan of gebruik het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

Voorzieningen huisvesting Qatar - Doha

Voorzieningen hangen af van de locatie. Voorzieningen in onze standaard accommodatie in Doha zijn:

 • 24 uurs receptie en meertalig personeel
 • Telefoon en Free Cable TV!
 • Inclusief lakens en linnen (excl. handdoeken)
 • Extra's: een LCD flat screen TV & iPod docking station
 • Gedeelde badkamer en keuken op elke verdieping.
 • Free Wi-Fi
 • Wasruimte inclusief wasdrogers is aanwezig

Minimum leeftijd voor check in is 18 jaar. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.

Wanneer moet ik betalen?

Op het moment dat je stage rond is, worden aanvullende zaken als huisvesting en eventueel een taalcursus rondgemaakt. Je betaalt uiterlijk 10 dagen voor aankomst de betreffende nota. Huisvesting betaal je per maand vooruit, tenzij anders is aangegeven.
Zoek resultatenNo Cure No Pay!

Je bent ons niets verschuldigd als we je niet kunnen plaatsen. Zie onder voor meer info.

No-Cure-No-Pay!

Buitenlandsestage.nl werkt al meer dan 21 jaar op No-Cure-No-Pay basis. Kunnen wij je niet plaatsen dan ben je ons niets verschuldigd.

Wanneer moet ik betalen?

Op het moment dat wij je stukken beoordeeld hebben en ervan overtuigd zijn dat we je kunnen plaatsen, vragen wij een aanbetaling. Deze aanbetaling is om te onderstrepen dat je serieus bent.

Indien wij geen plaatsing kunnen realiseren, wordt de aanbetaling terugbetaald. We werken namelijk al meer dan 21 jaar op No-Cure-No-Pay basis. Je hebt dus niets te verliezen.


Word ik gegarandeerd geplaatst?

Hoewel we al meer dan 11 jaar succesvol zijn in het wereldwijd plaatsen van stagiaires geven we geen garantie. Kunnen wij je niet plaatsen ben je ons echter niets verschuldigd.

Juist omdat we op No-Cure No-Pay basis werken, accepteren we geen stage-verzoeken die bij voorbaat kansloos zijn.

Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij snel en nauwkeurig in schatten of je stageverzoek haalbaar is. Schrijf je nu in voor een stage in Qatar en wij geven dan meteen door waar je aan toe bent.


Ik heb een andere vraag!

Wil je meer weten over een stage-programma, stage lopen in Qatar, onze werkwijze, tarieven of iets anders?


Klik hier voor de tarieven van huisvesting en een taalcursus. Voor andere vragen kun je kijken op de lijst veel gestelde vragen, vraag een brochure aan of gebruik het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

Qatar - >> Tarieven >> Stage