Stage lopen in Rusland!

Ontdek Rusland!

Wat maakt Rusland zo fascinerend? Niet eenvoudig om dat kort uit te drukken, maar het moet wat te maken hebben met de enorme omvang van Rusland, de boeiende historie en rijke cultuur hetgeen zich uit in haar schrijvers, architectuur & muziek. Er is ontzettend veel te beleven in Rusland, maar een aanrader is, het maken van de grote treinreis met de Trans-Siberiƫ Express van Moskou naar China Beijing.


Stage lopen in Rusland betaalt zich uit!

Je houdt ervan of je vindt het niks, maar Rusland is een land van extremen. Het leven in Rusland is hard, althans voor een groot deel van de Russen. Echter, er is ook een grote groep die bizar rijk is. Door de enorme omvang van het land, is er een enorm doorgroei potentieel voor elk zakelijk concept dat goed in de markt valt. De stijging van het aantal miljardairs en miljonairs in Europa, kwam dan ook vooral voor rekening van Rusland. Als stagiair kun jij je graantje mee pikken van deze economische dynamiek.


Je stage in Rusland zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Rusland en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Rusland!

Stage lopen in Rusland

Altijd al gedroomd van een stage in Rusland? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Rusland - Home