Stage lopen in Spanje!

Ontdek Spanje!

Droom jij al jaren over een stage in Spanje? Durf jij je grenzen te verleggen, wil je jezelf net iets meer uitdagen, wil je een tweede wereldtaal leren en internationale vrienden maken? Dan is stage lopen in Spanje iets voor jou. Bij Buitenlandsestage.nl kun je terecht voor stages op maat in populaire Spaanse studentensteden als Barcelona, Alicante, Marbella, Sevilla en Valencia.


"Spaans voegt meer toe dan Engels"

Stage lopen in Spanje betaalt zich in alle opzichten uit. Het is ten eerste fun om Spanje qua leven en cultuur van binnenuit te ervaren. Daarnaast gaat er zowel zakelijk en privé een wereld voor je open. In Amerika, Europa en in vrijwel geheel Zuid-Amerika, overal wordt er Spaans gekozen. Spreek je al goed Engels? Dan heb je er misschien wel meer aan om een in een niet Engelstalig land stage te lopen. Bedenk immers, welke moderne young professional spreekt er nou geen Engels? Precies. Als een bedrijf een belangrijke Engelse missie heeft, kan het kiezen uit tig medewerkers. Dan onderscheid je je meer als je een andere wereldtaal, zoals het Spaans, machtig bent.


Je stage in Spanje zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Spanje en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Spanje!

Stage lopen in Spanje

Altijd al gedroomd van een stage in Spanje? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Spanje - Home