Stage lopen in Suriname!

Ontdek Suriname!

Suriname, een land van diversiteit, van lekker eten, muziek en gezelligheid. In het heerlijke Suriname, geniet je van zon, zee en strand. Vergeet ook niet om de binnenlanden te ontdekken en de watervallen bezoeken. Het zal je gauw opvallen dat het werktempo in Suriname anders is dan in Nederland: dit heeft ook te maken met cultuur en de hitte. Suriname, dicht gelegen tegen de evenaar, is namelijk “lekker heet” en heeft het geen zomers of winters. De temperatuur blijft daarom het hele jaar rond de 27°C. Naast het weer is vooral ook de Nederlands sprekende bevolking warm, gastvrij en vriendelijk.


Stage lopen in Suriname betaalt zich uit!

Stage lopen in Suriname is spannend, leerzaam, uitdagend en een weg naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Op jezelf wonen, ver weg van huis en haard, een andere cultuur leren kennen, zorgen dat je financieel rond komt, etc. Naast alle gezelligheid maakt Suriname economisch gezien grote stappen voorwaarts maakt. Het land is rijk aan natuurlijke hulpbronnen als goud en ook is er veel dynamiek op het gebied van nieuwe ondernemingen, vooral in de toerisme en ICT, hetgeen vraag naar stagiaires met zich meebrengt.


Je stage in Suriname zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Suriname en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Suriname!

Stage lopen in Suriname

Altijd al gedroomd van een stage in Suriname? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Suriname - Home