Onze diensten

Buitenlandsestage.nl biedt diverse diensten voor iedereen die stage wil lopen in Thailand. Het aanbod is gevarieerd en kan in overleg worden overeengekomen. Zie onder voor een overzicht.Taalcursus Thais in Thailand - Bangkok


Stage taalcursus in ThailandWil je graag je Thais taalvaardigheid verbeteren? Wil je leren om in zakelijke situaties of op schrift je professioneler uit te drukken? We organiseren dan graag een taalcursus Thais voor je in Thailand.

Ons ruime aanbod taalcursussen in Thailand - Bangkok staat open voor zowel beginners als ook voor gevorderden. Dankzij onze samenwerking met lokale partners en docenten kun je deelnemen aan een Thais taalcursus, afgestemd op je niveau en leerdoelen.


Cursus informatie taaltraining Thais in Thailand - Bangkok

De taalcursus Thais in Thailand - Bangkok is beschikbaar in diverse varianten. Hieronder tref je informatie over het standaardpakket:

  • De taalcursus is beschikbaar voor alle niveau's van beginners tot gevorden, incl. taal opfris cursussen en business Thais.
  • Kleine groepen. De lessen vinden plaats in kleine groepen, zodat de leraar voldoende individuele aandacht kan geven aan deelnemers.
  • Meer info. Meer info over de cursus en de tarieven vind je hier.Zoek resultatenThailand taalcursus service

Verbeter je Thais taalvaardigheid in een autentieke omgeving. Zie onder voor meer info.


Thailand - >> Diensten >> Taalcursus