Onze diensten

Buitenlandsestage.nl biedt diverse diensten voor iedereen die stage wil lopen in Turkije. Het aanbod is gevarieerd en kan in overleg worden overeengekomen. Zie onder voor een overzicht.Taalcursus Turks in Turkije - Istanboel


Stage taalcursus in TurkijeWil je graag je Turkse taalvaardigheid verbeteren? Wil je leren om in zakelijke situaties of op schrift je professioneler uit te drukken? We organiseren dan graag een taalcursus Turks voor je in Turkije.

Ons ruime aanbod taalcursussen in Turkije - Istanboel staat open voor zowel beginners als ook voor gevorderden. Dankzij onze samenwerking met lokale partners en docenten kun je deelnemen aan een Turkse taalcursus, afgestemd op je niveau en leerdoelen.


Cursus informatie taaltraining Turks in Turkije - Istanboel

De taalcursus Turks in Turkije - Istanboel is beschikbaar in diverse varianten. Hieronder tref je informatie over het standaardpakket:

  • De taalcursus is beschikbaar voor alle niveau's van beginners tot gevorden, incl. taal opfris cursussen en business Turks.
  • Kleine groepen. De lessen vinden plaats in kleine groepen, zodat de leraar voldoende individuele aandacht kan geven aan deelnemers.
  • Meer info. Meer info over de cursus en de tarieven vind je hier.Zoek resultatenTurkije taalcursus service

Verbeter je Turkse taalvaardigheid in een autentieke omgeving. Zie onder voor meer info.


Turkije - >> Diensten >> Taalcursus