Stagiaire Login


Stages zoeken en je gegevens beheren

Bedrijven login


Stages aanbieden en beherenJunior Customer Care Manager - Nederland (v/m)

Reference ID316

TypeInternship

CategoryMarketing/Sales/PR/Trade Jobs

Salary400

Job description

Over ons:

 

Het bedrijf is een online shop voor heel Europa, gespecialiseerd in sportartikelen voor tennis, running en fitness. Het bedrijf is in 2005 opgericht door de twee broers (destijds 22 en 25 jaar) in München. Inmiddels is het bedrijf door het solide business model, innovatieve ideeën en een constante en significante ontwikkeling een van de grootste e-commerce players in Europa geworden.

Tegenwoordig biedt het bedrijf een unieke shopping ervaring in 26 landen uit heel Europa aan via vier verschillende online winkels. Het bedrijf is een online expert geworden door uitsluitend te focusseren op de verkoop van sportartikelen. Vanaf het begin is het bedrijf, door het toepassen van hun nieuwe ideeën en consequent gebruik van het internet als verkoopkanaal, snel gegroeid en een succesvol bedrijf geworden. Het is bekroond met vele onderscheidingen en prijzen voor zijn prestaties. Maar wat ons in ons dagelijkse werk doet groeien, is ons constant en aan innovatie gewijde werk. Het interesse van Google in ons bedrijf is daar het bewijs van: ze hebben ons gekozen om als een van de eersten met hun “Google Apps” te werken en als uithangbordje te dienen.

 

We bieden je nu de kans om een belangrijk deel van ons succes te worden en je ons dynamisch, jong en internationaal team aan te sluiten.

 

Wie wij zoeken:

 

Binnen de Customer Care afdeling zoeken wij naar een proactieve stagiair(e) die steeds zijn/haar focus op betere service legt om het inkopen voor onze klanten nog aangenamer en unieker te maken.

Je bent communicatief en hebt graag mensen om je heen?

Je staat erom bekend georganiseerd te zijn en wilt in de e-commerce of sport business?

Jouw talent met mensen om te gaan past zich aan iedere klant individueel aan, je leert snel en bent gemotiveerd om een bijdrage te leveren de company nog succesvoller te maken?

Als je alle vragen met ja kunt beantwoorden, dan pas jij precies in ons dynamische team.

 

Wat wij te bieden hebben:

 

De mogelijkheid om uitdagende projecten met veel eigenverantwoordelijkheid, in een jong, internationaal en erg gemotiveerd team, aan te gaan. Wij streven naar een open en prettige bedrijfscultuur.

 

Start: vanaf nu

Tijd: 6 maanden (fulltime 40 uur per week)

Stagevergoeding: 400 Euro per maand

Plaats: München

 

Apply for this job position

CAPTCHA


Zoek resultaten

Amerika >> Mijn dossier